top of page

Projectes realitzats

Nau industrial a Caldes de Malavella

Desembre de 2022

Instal·lació en nau industrial a Caldes de Malavella, amb 20 panells de 505Wp Trina Vertex S, estructura Van der Walk F15 y 2 inversors SMA Sunny Boy 5.0 en paral·lel.

Autoconsum amb enmagatzematge tèrmic i elèctric

Juny de 2022

En aquesta instal·lació fora de norma hem realitzat un autoconsum amb enmagatzematge tèrmic i elèctric de 7,2 kWp que donaran llum a 5 families. Un inversor Fronius connectat en paral·lel amb un Victron que fa de backup per la casa principal i a més la gestió dels excedents a un dipòsit d'ACS.

Ampliació d'instal·lació aillada

Novembre de 2022

Instal·lació d'un segon inversor Victron Multiplus 24/1600/35 en paral·lel per abastir la demanda més elevada de potència i de bateries de liti Pylontech, carregades mitjançant un regulador existent.

Instal·lació d'autoconsum de 4kWp

Setembre de 2022

En aquesta instal·lació hem optat per un inversor SMA amb la monitorització de Victron per aprofitar les sortides de relé que disposem. 10 panells Trina Solar de 400Wp, juntament amb un inversor Sunny Boy 4.0 donaran l'energia necessaria per abastir els consums tot l'any.

Centre Cívic Can Blanc - Santa Pau

Gener de 2023

Instal·lació de 16 kWp amb 35 panells de 455 Wp. Inversor Fronius Symo de 15kW. En aquesta instal·lació hem colaborat amb Grau Sistemes Tèrmics.

Instal·lació aïllada de 3kW

Maig de 2023

Instal·lació aïllada a Santa Cristina D'Aro, en un mas reforat. Comptem amb gestió d'excedents i de càrregues amb un inversor de 3kVA Victron i 3,4 kWp de mòduls Trina Solar. Donarà energía per als consums d'una casa, una bomba de pou i els excedents generats aniran destinats a produïr ACS

Instal·lació d'autoconsum al Núria Social d'Olot

Març de 2023

Instal·lació d'autoconsum de 9,2 kWp al teulat del Núria Social amb un inversor Huawei de 12 kW, preparat per a futures ampliacions. Això suposarà a nivell anual més d'un 50% de reducció de la factura energètica.

Instal·lació d'autoconsum al Fisiosport de Besalú

Març de 2023

Instal·lació d'autoconsum de 8,4 kWp en una teulada de xapa, amb orientació nord. Degut al teulat i les ombres, des del començament, hem proposat una estructura inclinada, maximitzant així la producció solar. El sistema està preparat per a futures ampliacions ja que s'espera un increment de l'us de l'edifici amb la bomba de calor de la piscina.

bottom of page